Philippe Interieur & Schrijnwerk:

puur vakmanschap in schrijnwerken (Oost-Vlaanderen)

Houtwerk op maat van uw leven

Op maat vervaardigd schrijnwerk tilt uw woning steevast naar een hoger niveau. Of het nu om op maat gemaakte meubels en kasten gaat, of om buitenschrijnwerk dat uw woning een elegante toets geeft; bij Philippe Interieur & Schrijnwerk bent u aan het juiste adres voor houtwerk op maat van úw leven. Dankzij onze lange ervaring beheersen we het schrijnwerkersvak tot in de details. Al jarenlang creëren we maatwerk in hout dat bedoeld is om een leven lang mee te gaan. Om dat te bereiken, gebruiken we hout van superieure kwaliteit, dat we omtoveren tot functionele en esthetische pareltjes voor binnen- en buitenshuis.

Interieurschrijnwerk waar u van hou(d)t

Is uw nieuwbouw- of renovatiewoning helemaal afgewerkt en bent u klaar om te verhuizen – maar vindt u geen mooie, praktische opbergruimte? Of wilt u uw huidige woning omtoveren tot een oase van ruimte en wooncomfort? Dan zijn houten maatwerkmeubels hét antwoord. Philippe Interieur & Schrijnwerk creëert interieurschrijnwerk dat perfect bij u en uw woning past. Kasten op maat, dressings die uw hele garderobe in stijl herbergen, dressoirs of zitbanken; u kunt het niet bedenken of wij vervaardigen het. Steeds met topmaterialen, oog voor detail en een hoge afwerkingsgraad.

Buitenschrijnwerk in elke stijl

Elke ervaren schrijnwerker weet het: buitenschrijnwerk hoort niet alleen bijzonder solide en duurzaam te zijn. Het moet bestand zijn tegen alle weersinvloeden én ervoor zorgen dat de koude niet in huis sluipt. Daarom vervaardigen we bij Philippe Interieur & Schrijnwerk enkel buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit – afgewerkt volgens de strengste normen. Onze op maat gemaakte ramen en deuren worden bovendien vormgegeven in de stijl die u wenst: tijdloos klassiek of strak en modern. Zo past uw buitenschrijnwerk perfect bij de architectuur van uw woning.

Zoekt u een gedreven schrijnwerker in Oost-Vlaanderen voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk? Aarzel dan niet om ons te contacteren om uw project te bespreken. We maken met plezier een gratis offerte voor u op.